U bevindt zich hier:   StartBlogBouwbedrijf en klussenbedrijf Drenthe- Dwingeloo-3

Bouwbedrijf en klussenbedrijf Drenthe- Dwingeloo-3

Bouwbedrijf Drenthe en klussenbedrijf Drenthe- Restauratie en Renovatiebedrijf J. Puijk -mei 2013

styling

Een ( 1) van onze werkzaamheden is de styling van een pand. Daar verstaan wij onder dat wij klanten begeleiden in het bepalen van de gewilde sfeer in hun woning en van de buitenzijde van hun woning.

In het pand van Dwingeloo wordt de basis de authentieke elementen van het pand, zoals de gebinten en de houten plafonds met als basiskleur gebroken wit. Om daarna per ruimte een levendige kleur te gaan gebruiken welke bij die ruimte past. Als eerste starten we met de badkamer en maken we een begin met de keuken.

De badkamer:

De stijl van de badkamer wordt een mengeling van landelijk met modern. De basiskleur wordt wit en daarnaast wordt er hout gebruikt. Er komen in de badkamer door ons zelf gemaakte badmeubels van hout. Het vrijstaande bad, de wastafels en douche worden in een strakke vorm en in de kleur wit geleverd. Om een accent te leggen in de badkamer worden er kleurige tegels op de vloer gelegd.

sfeerbeeld: badkamerbadkamer 2

 De keuken:

Voor de keuken, in het achterste gedeelte, is gekozen voor de landelijke stijl. Ook hier als basis de authentieke elmenten zoals de oude gebinten en de kleur wit en gebroken wit. Als eye-catcher komt er een prachtig landelijk gasfornuis. Als toevoeging om de ruimte levendig te maken wordt er gekozen voor de lente kleuren, frisse groene, gele en lichtblauwe tinten. Deze kleuren zullen naar voren komen in lichte accenten zoals de meubels, accessoires, gordijnen en vloertegels welke alleen in het keukengedeelte komen. Ook in de keuken worden de meubels door ons zelfgemaakt van o.a. hout.

sfeerbeeld:keukenkeuken 2keuken 3

 

werkzaamheden: verbouwing keuken, verbouwing badkamer, styling, plaatsen kozijnen en dakkapellen, renovatie pand.


 

 

 

 

twitter facebook