U bevindt zich hier:   StartBlogBouwbedrijf en klussenbedrijf Drenthe-Dwingeloo-2

Bouwbedrijf en klussenbedrijf Drenthe-Dwingeloo-2

Bouwbedrijf Drenthe en klussenbedrijf Drenthe- Restauratie en Renovatiebedrijf J. Puijk - mei 2013:

De opdracht is om de gehele boerderij, voorhuis als achterhuis ( voorheen stal) te verbouwen als woongedeelte. De situatie bij aankoop van de woning was dat alleen het voorste gedeelte bewoonbaar was en dat er al een hele ruime tijd niet verbouwd was aan de woning. Maw een totale restauratie vanaf het punt nul.

De opzet van de verbouwing is om in het achtergedeelte een grote leefruimte met daarin een keuken, eethoek, een zithoek en een bijkeuken te realiseren. Verder komen er op de begane grond een ruime badkamer, een aparte toilet, hal, een werkkamer, slaapkamer en een woongedeelte met een open haard. Op de bovenverdieping komen 4 slaapkamers, een toilet, inloopkast en opberrgruimte. Daarbij moet het dak worden hersteld. Er komen dakkapellen aan beide kanten. Het dak van het voorhuis krijgt nieuwe dakpannen en het achterste gedeelte wordt met riet bedekt. Ook het aanzicht zal verbeteren van de woning.

De huidige stand van zaken is dat de binnenzijde alreeds geheel gesloopt is. Er is al een cementenvloer in het achterste gedeelte aangebracht. Het leidingwerk en electriciteit is grotendeels klaar. En het fundament van de badkamer, toilet en bijkeuken staat al. Ook is de vloer van de eerste verdieping hersteld. Er worden nu voorbereidingen gedaan voor het dak en kozijnen. Al met al wordt er vakkundig, hard en met plezier gewerkt door iedereen!!

Bouwwerkzaamheden:verbouwing badkamer, verbouwing keuken, vloer leggen en begin plaatsen kozijnen en dak.

Vloer aangelegd achterste gedeelte, wc en badkamer, en 2 x de bovenverdieping:

Dwingeloo mei 2013 177Dwingeloo mei 2013 175Dwingeloo mei 2013 090

Dwingeloo mei 2013 079


 

twitter facebook